8 april - Lamminner- och kalkonfilé vad gör man med det?

Det undrade jag på morgonen och hittade några recept - som jag nöjde mig med att skriva ner. Hade TÄNKT att åka intill stan men jag insåg det var bara ett par saker jag behövde så jag tar det imorgon när jag ändå är inne i stan.

Straxt för 8 ringde en handläggare från AF och vi bokade ett Trepartsamtal. Därefter förberedde jag gruppträffen imorgon som är tre timmar om Hälsa, gjorde två powerpoint-presentationer och mailade iväg dem.

Tog fram deklarationspappren så jag kan sitta med dem på söndag. Måste ju företagsdeklarera + har haft dubbelt boende så det är en del att ta tag i.

Jag hade funderat på att åka iväg till Bjärby Saloon en sväng men valde bort det. Allt blir så besvärligt när man inte har bil. Det är omöjligt att åka dit spontant utan bil, nämligen, pga avsaknad av kommunala färdmedel....

Det fick istället bli en hemmakväll med säng gående typ 21.15! Börjar tidigt imorgon med möte... så det var nog lika bra det, trots allt!

Och så här ser  tulpanerna sedan rådjuren ätit upp dem. Men det gär inte så mycket. De behöver mat och vi kan överleva utan de fina blommorna så...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0