7 april - Samtalsdag

Idag blev det träning i Aktivt Lyssnande för egen del eftersom jag hade individuella samtal. Och dagen slutade med 7 samtal utan lunch. Den intogs kl 17.30. En 1/2 dl cashew under ett samtal fick det bli för att ladda batterierna. Det var lite som att jobba utomlands igen- man äter om och när man kan. Kan man inte, så äter man inte! Annat går före. Men näe, så särskilt klokt är det inte.

Så dagens reflektion blir
Det som gick bra var samtalen där en till och med önskade att jag fick bli dennes samtalsterapeut!!!
Det som gick mindre bra idag var att jag inte åt när jag skulle.
Vad jag kan göra annorlunda: Ta med bra mellisar!

Träffade en granne på vägen hem som jobbar på museet och vi diskuterade arkeologi och historia en sväng och hade en gemensam bekant, arkeologen Anders Kaliff. A.K har bland annat jobbat i Jordanien och förmodligen hittat byarna Sodom och Gomorra som omnämns i bibeln!

På kvällen valde jag att söka information om fredagens ämne Hälsa vs Frisk. Gjorde en presentation på det som jag tror kan bli ett bra diskussionsunderlag.

Fick ett mail ifrån ett företag som utbildar Reteamingcoacher. Fick tipset av en väninna som gått kursen och var supernöjd. Så nu väljer jag mellan tre fördjupningsutbildningar inom Coaching och det kommer bli svårt att välja. Dags att göra en plus- och minuslista igen då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0