6 april- Gruppstart

En grå och regnig morgon och en tidig avfärd med buss/tåg till stan.


Var en dryg timme för tidigt så jag satt på stationen och läste lite.

Först på schemat denna tisdag var möte på Af med en blivande deltagare - som visade sig inte kunna bli en blivande deltagare som slutade med att eventuellt kunna bli en deltagare iallafall.

Efter mötet gick jag till jobbet och plockade ihop material till gruppträffen och gick sedan genom stan coh till simhallen och konferensrummet. Jag var tidigt där och hann med en lunch (hamburgade och potatismos, som dessvärre kändes som tomma kalorier och lite konstigt att det serverade på Simhallen, på något sätt.).

Så droppade deltagarna in, en efter en, och Nina och Johnny presenterade sig och vad de gör på kursen och lämnade sedan över. Alltid lika spännande med nya grupp. I stort gick det som förväntat, d v s bra!

Tog svängen förbi jobbet där jag lämnade in alla papper och fick ett rum för individuella samtal imorgon. Det ser jag fram emot.

När jag kom hem satte jag mig ner och tittade på;
  • Vad som hade gått bra?
  • Vad hade gått mindre bra?
  • Kan jag göra något annorlunda?
Jag hittade ett par saker jag ska försöka göra annorlunda. Brainstorming är superbra men idag fokuserades det lite på fel saker och vi fastnade lite grann (kanske det behövdes?). Där kunde jag ha kanske valt en annan strategi - och därmed hållit tidsplaneringen  För diket (eller vad jag ska kalla det) gjorde iallafall att vi inte hann med en sak, som visserligen inte stod på schemat men som var tänkt att göra under första tillfället. I övrigt blev gruppstarten som planerat.

En viktig sak på det mer personliga planet; Stå inte i 3 timmar i streck. Jag hade sån värk att jag gå och lägga mig efter att ha ätit lite när jag kom hem. Ska använda stolen lite mer så jag inte tar sådan stryck varje gång!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0