23 april - Skäggetorps Hälsocenter, Biltema och systemet

Ringde mamma och grattade på hennes födelsedag. Och samtidigt fick jag besök av Alica och Tara som undrade hur jag hade det med min Kangenmaskin (och en hysterisk Jonzon skällde ut dem efter noter.) De hoppades få Starkt Kangenvatten innan de åkte hem. Vi laborerade och fikade ett par timmar och till deras stor glädje (och min så klart) fick de med sig vatten med pH 11,5 och 2,5 hem! Mer om laborationerna finns att läsa på kangenbloggen.

De lämnade mig och jag stannade hemma till eftermiddagen. Då åkte jag iväg och hämtade Alice som skulle följa med till min lokal där jag skulle mäta och börja meditera hur jag ville inreda det. Provropade i hallen också för att höra hur pass mycket eko det är... Och mycket eko är det...  Det får jag klura på, lite grann.

Efter Skäggetorp (och en sväng in på Lidl) åkte vi till Biltema där jag köpte en liten polygrip och därefter in på Systemet. Jag ville ha deras FYLLIGASTE rödvin ever som finns som bag-in-box. Och jag blev rekommenderad Chakana av Balbec Syrah-druvor - och det var sååå himla blaskigt, tyckte jag - och det borde jag ha anat när det var med Syrah (shiraz). Näe, en Cabernet Sauvignon säger jag bara. De hade en flaska Amarone för 269:-, fylligast rödvinet på systemet - men jag tyckte det var LITE lyxigt, liksom. Det ska jag önska till min födelsedag, tror jag! Det var så kraftigt att man var tvungen att äta något till, berättade säljare. Att dricka vin till maten vet jag inte om jag tycker är någon höjdare. Dricker hellre vatten! Ett glas vin EFTER maten passar bättre, tycker jag.


Japp, det var den dagen det! Men som sagt det finns mer att läsa om just denna Laboreringsdag på kangenbloggen.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0