21 april - Sittande jour på Arbetslivsresurs, ny kurs och lokal

Jag möttes av en blöt och regnig morgon. Men det är ju bara att gilla läget, liksom. Vädret går ju inte att påverka.


Men jag muntrade upp mig med att titta på Porslinsblommande som blommar för fullt. Innan jag åkte till kontoret skickade jag mail till deltagarna som hade angett mailadress. Några fick sms och en ringde jag till lite senare. Ville önska lycka till med dagens eskapader eftersom det var fokus att försöka komma ut på arbete idag och en del var väldigt oroliga.


Glädjande nog hittade jag ett Hushållsbidrag utanför Arbetslivsresurs och kunde ta hem 50 öre till kassan idag.



Att jag valde att ha sittande jour på kontoret var helt frivilligt. Det hade jag inte behövts. Men jag ville sitta på kontoret hela dagen ifall någon behövde min hjälp. Det är lättare att komma iväg snabbt när jag är i stan redan. Och det ringde några samtal för råd och stöd och en kom förbi för en pratstund. Emellan satt jag med uppdatering av delar av jobbet. Så jag tycker ändå att det var en väl använd dag.

Dessutom kom Nina och gav mig preliminära schemat för nästa Auragrupp i Åtvidaberg med start 10 maj som jag kommer ansvara för. Det var roligt även om det var väntat *ler*. (Ni vet självuppfyllande profetia - Man får det man tror på...)

På vägen hem kom en ordentlig hagelskur så min bil blev alldeles vitprickig!

.

På kvällen hade Skatteverket en deklarationsträff som jag hade tänkt att åka på men jag valde bort det. N-blanketten är redan ifylld och klar och den danska deklarationen ringer jag om på fredag, tänkte jag.  Istället monterade jag ihop min trådkorg och ställde in i garderoben och fyllde den med mina kläder...



Och efter det såg mitt kontor ut så här... Inte mycket Feng Shui kvar där inte!


Fick mail ifrån Comerciante om att jag har fått kontraktet på lokalen i Skäggetorps Hälsocenter!!!
Somnade gott, förvissad om att det väntar en hektisk framtid hehe så länge just DEN verkligheten nu varar.
Man vet ju aldrig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0