13 april - En hel massa blandat

Förmiddag med utval av koreografier och låtar till workshopen på fredag. Lite roliga låtar behövde jag ha, kände jag... lite för att peppa mig själv hehe.
Efter detta satte jag mig med beställningarna av La Cure och Rosen inför öppning av butiken som jag hoppas ha klar 1 maj. Ska skicka iväg beställningarna imorgon, tänkte jag.

Tvättmaskinen snurrade för fullt när svärfar kom förbi en sväng och sa Hej. Kläderna hängdes upp och Jonzon och jag gick sedan ut en sväng i solen, som värmde gott. Det blommar lite här och där i trädgården vilket känns som indikation att våren har kommit hit ordentligt, trots snötäcket för en vecka sedan.

.

Och snart är det dags att gräva upp de gamla morötterna för att så nya... men det känns som att det fortfarande är en bit borta.

KL 10.50 gick bussen till stationen. Då uppmärksammade jag att mitt busskort inte längre gällde!!! Det hade gått ut igår - inte som jag trodde, idag.


Jag fick åka med bussen till stationen och klev på tåget och "uppsökte tågvärden i mitten av tåget". Jag kunde ladda mitt kort utan problem där... men när jag skulle betala med kort - kunde jag inte betala med kort. Tågvärdinnan frågade om jag hade kontanter varvid jag förvånat tittade på henne och sa att jag inte trodde de tog kontanter längre. Det kanske de gör på tågen, jag vet inte så noga. Men i vilket fall... deras kortmaskin funkade inte så jag fick åka med utan att ha betalat.

Svepte in på stationen och köpte mitt månadskort och gick sedan vidare mot Arbetsförmedlingen där jag hade ett inbokat möte. Jag "upptäckte" våra gamla brunnslock som faktiskt finns kvar här och där i gatubilden. Jättefina!



Efter mötet skickade jag två paket med saker som jag sålt på Tradera... och gjorde en förlust på 50 spänn haha. Det var dyrare med portot än jag tänkt mig! Det får jag komma ihåg till nästa gång.

Gick in till Systemet och botaniserade bland rödvinerna. Hittade två "provflaskor" med riktigt fylligt vin som jag köpte. Kände att jag ville ha ett gott vin som jag VERKLIGEN tycker om. Sunrise var det ena...



Blev lite hungrig och gick till Sibylla för att ta en Texasburgare och säga hej till Helene (jobbade hos mig på Myrorna 1) innan jag gick till Helles och hämtade min Linnekostym.

Strosade runt lite för att fördriva tiden ett tag. Det var inte förrän kl 14 jag skulle kolla lokaler på Missionskyrkan för föreläsning. På vägen dit träffade jag Anki (som jobbade hos mig på Myrorna 2). Hon berättade att hon går Textil-linje på Hemslöjden och är klar i maj. Jätteroligt! Jag lämnar nog min GW-jacka till henne så hon får sätta in lite midjeresår i den när den kommer. Det är ju trots allt en rak herrjacka... Ska ringa henne när jag har fått kläderna.
Fick meddelande från Spreadshirt igår att profilkläderna är på väg - men att det kan ta 5-7 dagar för DHL att leverera dem. Jag som hade hoppats ha dem inför Stockholm på lördag och mötet med den amerikanske representanten för Enagic och Kangenvatten. Å andra sidan så är det världsligt. Beställde förresten bussbiljetten idag så jag kommer upp. Hem åker jag bil med kollegor.

Jag kom hem med värk i fötterna. Det är inte många timmar jag kan gå utan att ta stryk och det gör mig så trött. Tycker jag går och går och det borde istället tränas upp och bli BÄTTRE men det är 3 timmar sen har jag värk - och värk gör en trött. Fast jag försöker att fokusera på allt jag faktiskt KAN göra och det är ju massor så varför klaga mer än det jag gjort nu hehe

På kvällen luftade och testade jag vinet, ett Cabernet Sauvignon och det var supergott. Kan verkligen rekommenderas om man gillar fylliga viner. Har fin färg och doftar lite bär (hallon), tyckte jag. Den ligger just nu som en favorit.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0