10 april- Kalkonbröst m apelsinsås och Hazaaard!

På morgonen kom Per in med ett kort som han hittat i brevlådan. Det var från det spännande företaget jag skrev om igår - UPS. Det intressant är att detta Transportföretag "kunde dessvärre inte genomföra leveransen" och sedan igår vet ni också att de menade att adressen inte var korrekt. På kortet de skickar är till mig på denna inkorrekta adress med en uppmaning att hämta paketet själv i JÖNKÖPING eller ringa.



Ni vet ju att jag ringde igår och att de inte har tillgång till GPS, Eniro eller tjänstetelefon för att hitta till  min adress. Min kollega blev förbannad på företaget också (vi jobbar för Enagic båda två) och ringde hon också.
Sen ringde jag och sa att för att vara 100% säker på att de hittar till mig och INTE åker tillbaka med paketet till Jönköping så hade jag tillgång till internet och hade lagt ner 30 sekunder på att ta fram vägbeskrivning som jag gärna mailade till deras kontor.
Kvinnan jag pratade med idag hänvisade till deras mailfunktion -  som inte har fungerat. Så jag fick en annan adress för att kunna skicka direkt. Så nu har de fått en vägbeskrvining från Eniro från deras port till min dörr... till den inkorrekta adressen som inte fanns... som finns... och där jag är skriven på dessutom... Det vore ju själve f-n om inte min maskin ska komma fram på måndag... någongång... eftersom de omöjligt kunde säga en tidsrymd...  Ja, detta var en spännande erfarenhet och jag kommer INTE använda detta företag för MINA leveranser, helt klart!


Det här tog en del energi på morgonen. Även nästa projekt som var att installera trådlösa internet tog energi från morgonen. Det var inga problem att installera, trots avsaknad av någon som helst beskrivning. Men DETvar liksom inget. Men det ett brev där det stod att jag skulle betala 495:- fast jag hade kunnat välja mellan att betala eller förlänga abonnemanget - och vi hade avtalat sistnämnda. Skickade ett mail om det och frågade vad det menade.  Dessutom fanns inga inloggningsuppgifter utan det skulle jag hämta på Mitt Konto på Bredbandbolagets hemsida... och jag har inte varit inne på deras sida på jättelänge och kom inte ihåg. Så ännu ett mail skickades iväg om användarnamn och lösenord.


Till lunch blev det helstekt kalkon som smakade för mycket apelsin, trots 1/2 dl rödvin...

På eftermiddagen var det ÄTNLIGEN dags för Hazard. Sex glada och förväntansfulla brudar samlades runt  tjugoen inslagna paket.  För att ta kortet fick jag nästan krypa upp på diskbänken vilket kan förklara varför det saknas skärpa på detta kort men vilka är då MED på kortet?


Fr vä Annette S, Monica, Mira, Berit, Tina och Anette M

Det dröjde VÄLDIGT länge innan det kom något paket till mig och likadant för Anette M. Vi var lite inne på att tärningen nog var preparerad. Många 4:or blev det under turneringen! Annette S däremot var den första som fick paket, hon!

.
Jag & Anette M              Annette S
Men till slut så hamnade första paketet i rätt hörna!   . Anette M hade bakat en supergod Västerbottenpaj som vi alla nallade lite på. Mums!



Monica och Mira laddade  för omgång nummer 2..  
... likaså Berit och Tina!

Så var det då dags att slåss om våra presenter som låg på bordet. Jag hade i utgångspunkt. Fotolja, grillbestick och en kartong med belgisk choklad... men det fick jag inte behålla så länge... så klart!

.

Hazarden slutade med att jag fick behålla fotoljan och skaffade en fleece filt vilket gjorde mig nöjd med dagen!



Några hade tid att passa, så Hazarden slutade tidigt på kvällen. Men innan vi skiljdes åt bestämde vi nästa tillfälle om ett kvartal och att vi ska vara hos Tina nästa gång.  Suvve! Då kanske Pella, Gun, Sofie och Mamma kan vara med igen - de var saknade. Å andra kom ju några nya in och det var himla roligt!

På kvällen hittade jag en sida där jag kunde designa mina profilkläder och satte ihop Pikétröja och jacka (fick välja en herr jacka tyvärr. Damernas var för en stl 38/40 -och det har man liksom inte...) och när jag så äntligen var nöjd med det jag kreerat skulle jag då betala kalaset - och hittar inte mitt företagskort!. Det är spårlöst försvunnet. Jag vet att jag hade det häromdagen och hade PRECIS för mig att jag hade lagt ner det i min plånbok - men icke!

Jag letade på kontoret, i väskan men näe... inget kort uppenbarade sig. Jag fick iställlet använda Icakortet så beställningen skickades iväg... och jag fick , högst fundersam, lägga mig och sova när klockan var över 11.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0