21 dec- Milla röjer i "mitt" Compact Living-rum

Jomen visst. Milla ska ju flytta hemifrån lite på riktigt nu. In till Linköping faktiskt. Och jag ska ta över hennes ena rum (ja hon har haft grejer i två rum...) och hon började röja idag och jag hjälpte till att styra upp arbetet.

.



Det rummet är meningen att jag ska få  att ha som mitt rum istället för att skaffa egen lägenhet. Det kanske verkar konstigt med att ha eget rum när man bor ihop. Men jag behöver verkligen något som jag kan få bestämma över och ha som JAG vill och kunna dra mig tillbaka till. Och det kan jag ju få nu! Känns jättekul och självklart har jag en massa idéer hur jag ska få ihop det. Rummet har vi tänkt ska tjänstgöra som gästrum på samma gång.

Per mätte rummet häromdagen och det är drygt 9 kvm - lika stort som hytten på M7S Surikov, mitt hem i 4,5 månad i somras. Perfekt att ha i åtankte. Vet ju vad som fick plats där så det vore inte omöjljigt att få ihop.

Har bestämt EN sak - sängskåp med hyllor upp längs väggen. I värsta fulla fall får jag väl bygga det själv (Och göra Per mörkrädd över hur resultatet skulle bli haha).

Har en vision hur det ska se ut. Sängbotten finns redan i rummet - fast på stativ. Det ska bort. Det blir fyra fällbara ben istället men någon slags låsanordning så den inte rasar. Hyllor kan se ganska roddiga ut så jag kommer nog ha typ skynke/gardin som gömmer det jag kommer ha där. Det blir Feng  Shui, det!

Milla ska inte ha databordet hon fick av mig när jag flyttade från lägenheten för två år sedan, så det får jag tillbaka.
Det ska fungera för arbete på min Netbook, för symaskin för min förestående kläddesign och för förmodat konstnärligt skapande med akrylfärger.

En stol är ju bra att ha - men det borde finnas vettig klappstol som jag kan hänga upp för att få fri golvyta.
Den fria ytan måste jag ha för min Yoga-träning.

I garderoben lämnar Milla trådkorgarna och det finns en hängstång - där kommermina kläderna få plats + symaskinen/grejerna när de inte används.

Jag tror jag har ganska bra koll på hur jag VILL att det ska se ut...
Men någonstans måsta man ju börja och allt börjar med ida, när Milla började röja!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0