8 september - Dags att göra stan, då!

Milla och jag åkte med bussen som gick vid halv åtta och tog sedan pendeln in till City med ståplats in. Vi startade dagen med ett besök på Vårdcentralen dit jag hade blivit ombedd att komma till när jag kom hem för att kolla mitt blodsocker.
Men se det gick inte det - jag fick inte ens beställa tid! Isåfall skulle jag ringa min läkare för att få en remiss, först.
Herregud så krångligt. Så faktiskt att jag struntade helt i att kolla mina värden. Jag mår ju bra och det är nog ingen fara med det där.
Vi gick sen runt lite och hittade en välkomnande skylt.



Upptäckte att Burger King hade bytt hörn...



och att man gjorde reklam för vintermössor.




Och ja, det regnade!



Eftersom inget var öppet bestämde vi oss för att stanna till på Subway. Där hade jag aldrig varit!
Himla kul ställe! Där åt vi frukost.




.

Köpte en lätt mus med sladdvinda...



Datahögtalare som också går att koppla in med min adapter till mobilerna...



En mobilväska som rymmer båda mina mobiler...



Och så köpte jag ett par skor som jag inte har tagit kort på. Men jag ser ut som Mimmi Pigg i'rom.

 men skippade ett par saker.
Bland annat passet som går ut den 18 oktober 2009 ilket innebär att jag bör klara mig ett tag till på det. Om det ska vara ett halvårs giltighet efter hemkomst så innebär det bara att jag måste åka från Hurghada den 18 mars senast. Borde vara helt okej.

Tog en kort på skylte för Filbyter Gallerian som det är lite debatt om. Tyckte att den var kreativ och modern. Fast efter ett tag när man ser var den sitter så passar den inte riktigt på den fasaden med alla fönster. Den kan upplevas lite rörig. Det kanske är DET folk menar, inte vet jag. Men själva skylten finner jag lite roligt.



Milla och jag testade glashissen i gallerian och åkte ner och köpte bearnaise- och Café de parissås att äta senare i veckan.



Så blev det ju då lunchdags och vi hade bestämt med Martina och Henke att köpa pizza på Pizzafiket och komma upp med till deras nya lägenhet i Åbylund
Jag längtade efter Kebabpizza. Men så kom jag ju på att jag ville ha bearnaisesås på och tog halva kebab och halva Fiket. Men jag kom ju ihåg fel. Den halvan skänkte jag till Henke lite senare.



Per hämtade oss hos Martina och vi följde med honom o Jonzon hem. Men vi tog bilen tillbaka igen för vi hade fått ner vårt bagage...



och Milla ville absolut ha en platt dataskärm samma kväll. Så så fick det bli!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0