28 augusti- ännu en fridag med problemlösning

Ja,de här två fria dagarna har varit annat än fria. Problemlösnings-SMS blev det idag med.

 Men iallafall,

Milla och jag klev upp kl 5 för att göra oss i ordning för vår resa. Vi åkte med TUI igen - alltid lika trevligt. Det var INTE strålande vacker väder- det REGNADE. Kan ni fatta? Ja, inte blev det mycket av DET men det kom några droppar och det var till och med lite kallt ett tag. Men så sprack himlen upp när vi närmade oss Turkiet och det blev som vanligt igen- varmt och benen var glada. (kan ni gissa vems bens som är vems på kulören?)

 

Ett av de stora flervåningskryssningsfartygen låg inne och ett lite mindre.

Vi gick förstås i bazarerna och några affärer blev det. Men inga bra, faktiskt. Jag var nog lite lat den här dagen.

 Middag åt vi på samma ställe som jag åt förra gången. Lika trevligt idag. Man märker skillnad på service och service mellan Samos och Kusadasi (ska egentligen vara ett i utan prick och uttalas typ ä men vi har ju inte den bokstaven). De är mer på och mer korrekta och det är sånt jag personligen uppskattar när jag väljer att gå ut och äta. Men det är vad JAG tycker.
(Å andra sidan tycker nog många att det är charmerande att de, i Votsalakia, serverar ÖVER bordet istället för bredvid dig, ställer vattenflaskan på bordet utan att skruva upp eller hälla i glaset åt dig, serverar vin i vanliga dricksglas, att det kan dröja 30 minuter innan de dukar bort och likal ång tid för att få notan för de vill inte att du går. En del finner det irriterande, andra roande.)

Men inte blev det mycket kort tagna, märkte vi för sent.  Dagen avslutades med en vacker hemresa som ändå finns dokumenterat.

 


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0