10 september -Träffpunkt på Storan

Jag tog bussen och pendeln in vid 11 för att gå på stan. Det hände sig nämligen att jag tvättade min röd/vita jacka som sedemera blev...flammigt ROSA. suckar



Det var ju bara att gilla läget efter att ha tvättat den två gånger. Svärmor Berit hade berättade dagen innan om hur hon hade gjort samma sak men tvättat kläderna en gång till och då hade färgerna återgått. Men så blev icke fallet med denna jacka.
Men nu stod jag ju där utan jacka! Och det går ju inte!

Och som vanligt var himlen grå!



Gick från station upp mot Åhléns som blev mitt första stopp och passerade denna roliga staty. Vet inte vad den ska föreställa men den har stått i stationsparken ett tag och är väl att se som ett monument.



Efter att ha gått i varenda affär och provat olika typer av jackor slog jag till på en svart kappa på HM som var ganska schysst. Drog huvtröjan över kragen och då blev den ännu mer schysst! Känner mig fortfarande nöjd med inköpet trots 598 kronor mindre i plånboken.



På eftermiddagen var det dags att gå till Storan där jag hade bestämt mig för att ha en SVENSK träffpunkt.
Meningen med detta var ju att alla som VILLE se mig nu när jag är hemma så kort tid, skulle kunna komma ner. Mina fem dagar hemma skulle inte räcka till för att åka runt och hälsa på alla och missar man någon blir det alltid någon som blir förorättad. Och det blev en himla trevlig kväll.

Jag hade bokat bord för 11 personer och mina barn undrade varför just 11. Det var för att jag tyckte det kändes bra, sa jag. Och det blev perfekt för vi blev precis 11 haha.

Martina, Carro o Nancy kom redan klockan fyra och ringde då på min mobil och jag kom dit. Vi satt och snackade lite i soffan för borden var inte färdigdukade. Snart kom Milla också. Sen droppade de in en efter en.
Mamma, Björn, Fredrik, Ewa Marghret, Gun och Josse. Till slut var vi fullt hus på verandan.

Lammrostbiff med potatissallad              och  Chokladtryffel
.
Vi åt, pratade och skrattade hela kvällen och hälften av oss kom inte därifrån förrän klockan var över nio. Inte för att fatölen var så god (Spendrups) eller att man fick så mycket mat utan för att vi hade så himla trevligt tillsammans!



SÅ trevligt att Milla och jag missade tåget hem och fick be Josse och Martina att skjutsa hem oss hihi


 .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0