29 oktober- En ny dag!

Hej hopp!

Omfamnade dagen. Idag skulle Isis och jag ha Träffpunkt i Makady Bay. Det ligger 3,5 mil söder från Hurghada och jag gillar stället av ett par anledningar bl a för att jag får köra bil! För det saknar jag här nere. Mest blir det taxi och iband YallaYallabuss.

Vi stack dit med Froggy (vår gröna bil heter så haha). Väldigt trevligt och utvecklande.
Jag höll i aktivitetsmötet och berättade om våra jämrans spännande utflykter. För en sak har vi här - MASSOR av utflykter med alla möjliga inriktingar. Och det finns inte bara pyramider och korallrev!
Isis ansvarade för utflyktsförsäljningen som därefter följde.

Vi åkte till kontoret där vi lämnade rapport och jag hängde med bort och åt Kamel-gulash på Café del Mare.
På kontoret fick jag lite mer info till kryssningen. Det mesta hade jag fått och gjort redan igår. Det är därför jag har haft tid på eftermiddagen att sitta på kontoret och på internet och kunnat uppdatera min blogg, som alltid är på efterkälken.

Nu ska jag packa ihop här och ta en taxi hem för att vila lite. Imorgon förmiddag ska jag plugga för att sedan åka och möta mina svenska gäster (och fyra norska faktiskt)  i Marinan på eftermiddagen.
Sen bär det av till Luxor och till "min" båt! UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!

På fredag kommer Isis med sina norska gäster och vi skall sammanstråla och kryssa ihop nästan hela resan.
Vi snakkes snart igjen!

M

Kommentarer
Postat av: Anne-Marie

Hej! Är ofta inne och läser din blogg,hur gick det med ditt bagage? Ska tänka på dej på lördag då det är countryfestival i Linköping då ska vi givetvis dit ett gäng från Västervik, vi kan dansa för dej med om du vill:) Härligt att få läsa om dina bravader ibland.Ha det så bra där nere.

2008-10-30 @ 15:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0