13 mars -Röjardag... Det närmar sig, ni!

Fast den började med att jag tog bilen till Barnmorskan. hehe näe jag är INTE gravid. Men jag skulle på cytologprov. Fram till man är 50 får man gå vart 3:e år sen bara vart 5e och jag tycker att man ska göra vad man KAN för att förhindra att sjukdomar tar ens kropp i besittning. Lite utav ett ansvar gentemot sig själv, faktiskt.
Så jag åkte ner till Lotta Thyrén som jag har gått hos... oj, vet inte hur länge. Men länge iallafall.

Det är röj och packning jag har ägnat mig åt idag.
En kartong till lillebroder Fredrik
En kartong till Martina och Henke
EN kartong till Milla
En kartong till en second handbutik

Milla och jag bor nu bland kartonger och papperskassar haha.

Men det gör inget.
Imorgon blir det alltmer tomt. Imorgon flyttar jag ALLA möbler.
Nej, inte RIKTIGT alla. Vi ska ha kvar databorden, tv bänken med TV:n har vi bestämt.

Och jag har gjort olika listor på var allt ska, förstås.
Martina
Milla
Mamma
Gärstad
Hunddagis

När jag höll på som bäst kom posten... med två räkningar (tveksamt roligt, förstås)
Den ena från 3... som jag hade bett få på autogiro på min bank. Det visade sig att det inte räcker med att ansöka om det på Ica-bankens hemsida, inte. Man måste RINGA 3 oxå! Suck
Så nu får jag betala fakturaavgiften IALLAFALL som jag hade tänkt att slippa. Jag blir så trött.
Gick in på bankens hemsida och fixade e-faktura istället. Får se om DET funkar bättre då.

TIllsammans med ovanstående vita fönsterkuvert kom ytterligare en räkning; från Bredbandsbolaget.
Och hur roliga är väl inte de?
Från januari har jag haft mailkontakt och sagt upp telefon och säkerhetspaket och anmält flytt - och får en räkning på bredband OCH telefoni för april?! haha
När jag nu ringer hittar de ingen registrering på varken uppsägning av telefon eller flytt av bredband. Men säkerhetspaketet var uppsagt. Då satt jag och tittade på bekräftelsemailet ifrån dem och var så GLAD att jag sparar allt som har med flytten att göra.

Efter lång väntetid fick jag veta att tösen på andra sidan telefonlinan oxå hade hittat samma mail och att nu flytt och telefonuppsägning registrerat från 1/4 och att jag, p g a krånglet, skulle slippa betala hela flyttningsavgiften på 495:-. Det tycker jag var väldigt generöst, faktiskt. Det hade jag inte förväntat mig och jag gillar när jag får mer än jag väntat mig.

Nåväl, jag lagde lite mat, åt och kollade mailen. Där fanns ett mail från LHC att de hade bokat 4 ståbiljetter till oss om vi fortfarande ville gå på matchen. Men vi hade redan tidigare på dagen bestämt oss för att eftersom de inte hört av sig (fick mailet kl 12) på förmiddagen skulle vi få hitta på annat att göra - så det blir ingen match ikväll. Får la kolla på 9:an istället hehe (suck - inte sände de den matchen inte...)

Promenerade lite med doggen och fortsatte röja här hemma... och nu sitter jag en stund och skriver i fatt bloggarna. LITE kul måste man ju få ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0