28 maj- Andra Sightseeingturen och en lögn avslöjas

Det var dags för andra veckan med min utflykt och den ändrade jag lite. Vi åkte ner till Potamibeach och stannade till.

image1217 Men först fick djuret och ordet Broms en annan innebärd. Den här var 4 cm!Tillbaka till utflykten. Vi stannade "som vanligt" till i Näktergalsdalen och jag var så glad över att Tavernan var öppen så vi kunde stanna och fika. Tog en frappe och satt och lyssnade till fågelsång tillsammans med gästerna. Det här är den mest rogivande platsen på Samos skulle jag tro. Iallafall tycker jag det än så länge!

image1218

I Samos stad gick jag faktiskt inte i affärer. Jag hade liksom ingen lust, konstigt nog. Så jag gick till Apollos kontor och satt där tills det blev dags för lunch på Garden.

image1219

På hemvägen stannade vi vid en keramikverkstad i Koumaradei där jag demonstrerade Pythagoras kopp och en kanna med massor av hål i (som egentligen är Turkisk! och som jag glömt namnet på...) som man ska komma på hur man kan dricka vattnet utan att spilla på sig. En utmaning i sig haha!

image1220.image1221

Efter utflykten gick jag hem en liten sväng och passerade ett hotell och fick syn på en underbar liten hund som sprang fram med viftande svans och ville bli klappad. Den liknande hunden som hade följt mig hem häromkvällen men det var det en annan hund. Det är många som liknar varandra här så jag misstänker starkt att de är släkt...

image1222.image1223

Den här dagen får jag ett telefonsamtal från min chef och inser att jag blivit presenterad för en ren lögn tidigare denna vecka. Man kan kort säga att en person gärna ville fatta ett beslut åt någon annan... som inte ville ha det beslutet och kontaktade min chef och önskade VISST bli samarbetspartner med Apollo.

Jag gick bort och frågade vad som hade fått honom att ändra sig och förklarade uppgifterna tredje part hade beslutat åt honom. Det blev en intressant upplevelse innan jag hade träffpunkt denna afton på Taverna Leonidas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0