25 juni - Sightseeing with Shopping

Ja så var det dags igen. Det blev lite kaotiskt för det var tre olika örundturer med tre olika bussar. Och folk gick på fel buss eftersom chaufförerna inte kollade biljetterna när folket stiger på. Det ska de göra när ingen guide finns med, tycker jag.

Min buss hade inte någon Apolloskylt heller... och Min galne busschaufför passerade mig och hämtade själv fast jag vinkade och ville på FÖRE gästerna för att undvika just denna situation. Han var sedan arg för jag tvingade honom att vända och hämta två gäster... som satt på en annan buss som vi mötte. De klev av och in i min buss så var alla MINA gäster på min buss iallafall.

Haha lite utav situationskomik blev det.

Chauffören hämtade sig sen inte hela dagen. Men han tog oss igenom Marathokambos (han är det ende som vågar köra igenom byn som INTE är gjord förr den typen av buss!) och ut på en fin tur. Vid stoppen i Näktergalsdalen avreagerade han sig genom att tvätta hela bussen haha. Han är ganska rolig men ger mig både gråa hår och hjärtsvikt.

(Näktergalsdalen är full av Platanträd, ett träd som tappar bark. Byn Platanos är uppkallad efter detta träd)

..

Var på Lidl och Bazaar i Samos by och shoppade. Bland annat köpte jag ingredienser till min egen potatissallad och entrecôte som jag skulle lyxa lite och fira mina två månader på Samos på min lediga dag, tänkte jag.

På kvällen gick jag ner till Flavour Bar där jag såg matchen mellan Tyskland och Turkiet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0