12 juni- Bilder från Kick-off med kollegor

Min Destination Manager, Philip, hade avslöjat en hemlighet tidigare i veckan om att vi skulle lura Reseledarna på Samos (Apollos och Falk Lauritzen). Jag hade beställt en taxi för att kunna komma till Samos by. Kl 5 tutade den utanför och jag begav mig till huvudstaden.

Tio minuter innan jag kom fram hade Philip (och Janni från Falk L) ringt till dem och sagt att de skulle komma till Samos så fort som möjligt eftersom det var en storbrand i byn. Men han meddelade också att det var en övning.
Nu skulle vi vänta och se vad de hade med sig. Vi har nämligen en Krisplan för större olyckor och katastrofer.

Mina kollegor kom snart i jackor med Apollopärmen och vattenflaska i handen - och i uniform med namnbricka. Kan man låta bli över att bli stolt över att arbeta tillsammans med såna kollegor eller?

Det blev rollspel för att lösa lite problem straxt efteråt. Alla trodde att de skulle sitta på utbildning för Försäkringar på dagen - och ni kan kanske tänka er hur glada alla blev när det kom fram att de egentligen skulle på Kick Off en heldag!!!

Från Samos by åkte vi till Pythagorio där vi åkte med "Rasmus" båt på fiske/badtur mellan Samos och Turkiet.
Här kommer ett bildcollage.

.. Mr Philip, DM


Kollegor på väg...

Helt fantastiskt vatten... här blått, ibland turkost.

Det här hade jag BETALT för att göra... (=sola)

Vi bjöds på sött vin och solmogen apelsin.


Gänget med Kapten "Rasmus" i förgrunden

Philip fångar maten...


... och blir så glad att han bjuder upp Tina på en grekisk dans (variant?).
..

Vi lämnade havet och åkte in till land och möttes senare på kvällen på Restaurang Afrodite där vi åt massor av mat. Därefter flyttade vi till Nefeli, en bar i Pythagorio. Philip och Janni hade reserverat bord åt oss .
VI bildade en svensk och dansk soffa.

Danska Apollo/Falk Lauritsen-soffanSvenska soffan med Tinas syrra bredvid mig


Här bjöds vi på mousserande medan Kuoni Rewards utdelades 2008.Jag vann kategorin: Bästa frågan! med nominering tre gånger haha.
Vinst: en påse jordnötter (en produkt som är mitt signum här)Jag stannade inte hela natten. Kl 23.30 tog jag en taxi hem till Votsalakia eftersom det var kontorsdag på fredagen.
Men det var en mycket trevlig dag och kväll tillsammans med kollegorna!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0