1 juni - Fakta innan order, tack

Hm... fick inga klagomål igår... lurigt!

Idag började jag kl 7.30 på kontoret. (10 minuters promenad) Jag har fått ändra rutinerna eftersom jag har varit tvungen att komma in och hämta listor och lite annat som jag måste gå ut med till hotell innan jag startar dagen.

Jag gick sedan till hotellet längst ut i Votsalakia. På vägen tog jag kort på fikonträdet jag passerade. De är snart mogna .

Det tar ca 20 minuter att gå dit från kontoret. Jag följde med bussen med mina danska gäster till kontoret där jag berättade om vad skulle hända och säga hej då.

 

När jag kom in på kontoret fungerade inte längre internet. Ja, det är nog bra att låta faxen ta information. Det är absolut säkrast här.

 

Jag gick till hotellet längst ut IGEN för att följa med nästa departure (20 minuters promenad).

Mycket springande blir det som ni förstår. Klackarna är slitna redan efter 4 veckor med gäster. snyft mina dyra skor!!!

Den här gången skulle jag sända en buss utan mig och åka med en buss.
Jag följer med sändbussen och anländer utanför mitt kontor och ställer mig upp för att berätta vad som ska hända... då kommer ett bekant ansikte fram som ger mig order om att inte stå i bussen utan att sätta mig ner
suckar
Det är ju väldans bra om man tar reda på vad som gäller innan man ger order, tycker jag!

Chauffören som visste vad som gällde, blev något förvirrad ett ögonblick och skulle börja åka med mig- eftersom han var van att lyssna på denna man - och trodde att jag nu skulle åka med honom istället. Och mina gäster undrade varför jag skulle sätta mig ner i bussen som jag inte skulle åka med.
Det ställde ju inte aktuell person i speciellt proffessionell dager, kan jag tycka.
Och från min sida kan jag inte påstå att detta var förtroendeingivande alls!

Jag hoppade av bussen och sprang in i nästa och så bar det av till flygplatsen där vi fick säga hej då till varandra.
Det var kaos idag. 2 timmars försening av ett Sterlingplan från Danmark och det var kö ut på parkeringen. Men det ordnade sig tll slut.

på söndagen kom 118 gäster till Votsan. Det innebär att jag just nu har hand om 176 nya gäster tillsammans med mina 14dagars och 3veckorsgäster. Det ni!

Träffpunkt på Restaurang Kleopatra, där jag var igår, blir dagens avslut! Men ikväll blir det INTE Chicken ala Cream. Det blir nog bara en förrätt. Jag lagade sen lunch hemma (kyckling, färska champinjoner och pasta med ost och ett ägg i. Och ketchup. Det blev faktiskt lite gott!
Hemlagat är inte dumt allts!
 Kommentarer
Postat av: maria

http://ladiesmafia.mylava.net/

kom in och umgås !

2008-06-05 @ 23:09:41
URL: http://hippamorsan.blogg.se
Postat av: LillDotter

Men usch. Kyklig och ketchup?!

2008-06-07 @ 21:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0