4 juli Kontoret och siesta

Idag var det administrationsdag och öppet servicekontor. En likadan spindel som jag hade på besök hemma satt vid min stol när jag kom. Den blev inte långlivad.

”-Kill it”, utropade Rena. Och kom straxt efter med sin sko när jag vägrade döda spindeln. Den försökte smita iväg men den lyckades bara komma en halvmeter. Det var dagens mesta drama faktiskt.


Skrev flyern ”Sker nästa uke/vecka” där det står att jag behöver moraliskt stöd på Heaven Bar på onsdagen när jag ska DJ:a.

Idag passade jag på att maila till min optiker för att få recept för slipning av cyklop. Hoppas jag får det innan nästa onsdag när jag ska tillbaka till Samos Town.

På fredagarna kan jag ta siesta. Jag har faktiskt schemalagt den för att jag ska ta den. Annars blir det lätt att jag jobbar med något. Så när klockan blev ett så gick jag från kontoret tvärs över gatan, tog en omelett och därefter en solstol. Det blev en varm eftermiddag. I skuggan hade vi 34 grader... Hunden som var uppe på min terass och hälsade på hittade jag i skuggan av ett parasoll. Han ”tillhör” Old Snack Bar kan man säga. Han och en till hund (som nog är släkt för de är lite lika) är ofta där och får vatten och matrester vad jag förstår.

På kvällen hade jag tid på Flavour Bar. Då tog jag upp min dator och skrev det här. Ingen gäst dök nämligen upp denna afton så det blev lite långtråkigt att sitta med en Frappe och glo bara...

Men senare på kvällen kom många norska gäster och gjorde mig sällskap så det blev en ganska sen afton - men väldigt trevlig!

Liksom igår var det här en speciellt rolig dag. Milla kommer ner den 31 augusti och kommer förhoppningsvis kunna stanna hos mig i 14 dagar. Det beror lite på hur mitt liv ser ut i höst. Och det vet jag ju inte än... Kanske blir det så att jag stannar här till 15 oktober men det kan också vara så att jag inte blir här säsongen ut... och jag hoppas ju på att få flytta vidare ut i världen, ju. Vi får se hur det blir. Min förhoppning är att jag får ett samtal från huvudkontoret nu i juli och att jag har jobb till vinterna någonstans ännu mer söderut i sol och värme.


 

 


Kommentarer
Postat av: martina

jag vill ju oxå komma ner.. =(

2008-07-06 @ 12:03:12
Postat av: Annika

Men nu förstår jag inte riktigt?

Även om du inte dansat sedan du kom dit kan jag inte tro att du glömt Kill the spider? Hahahaha....snart ses vi, åh vad skojigt det skall bli!!

2008-07-06 @ 21:34:12
Postat av: Annika

Men deet är klart, när jag tänker efter förstår jag....för jag vägrar ju oxå dansa den..hihi

2008-07-06 @ 21:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0