23/1 Dagen med litet d

Denna dag har fyllts på vartefter... uppdaterad kl 21.31

Ja, för idag åker jag från Linköping till Arlanda. Ska bo på RestT&Fly där eftersom jag ska checka in kl 05 imorgon bitti... för att två timmar senare flyga till Hurgada, Egypten, Afrika *hö.hö.hö*

Men det var en hektisk dag jag hade framför mig.
Den började med att jag konstaterade att det var -6 grader ute och fick skrapa rutan


image196

Det var typ mörkt ute när jag åkte från Per men det började dagas och det var en vacker himmel som mötte mig när jag kom på rakan mellan Vikingstad och Malmslätt.

image197

image198 image199

När jag kom hem till stan åkte jag först och städade ur garaget som jag skulle lämna den siste. Men eftersom jag inte är hemma då var jag tvungen att ordna det idag, ju.image200



















Det första jag gjorde när jag kom hem var förstås att sätta på datorn och uppdatera bloggen. Sen var det dags att skjutsa Milla till sin praktik.

image201 Milla på väg till image202 praktikplatsen

Sen skulle jag åka och lämna en nyckel till NBV som jag har haft sedan förra terminen när jag varit teorivakt för EU-moppe. Det skulle ju inte bli några fler sådana uppdrag på ett tag nu och jag ville inte ha nyckeln hemma längre.

image203 Lämnade nyckeln till Monika
som också är line dansare liksom jag. Vi har haft mycket roligt ihop! image204

Lena och Niklas var också på kontoret så jag passade på att säga "Hej då" även till dem.

image206 image207


Sen bar det av till Dukaten där jag skulle lämna nycklarna till garaget. Ställde mig på en hyrd parkering där jag fått stå en gång tidigare. Men det kändes lite oroligt. Den gången var det vakterna själva som sa okej till det... den här gången gjorde jag det på eget bevåg. (konstigt att de inte har några egna parkeringar för besökare. Dukaten har nämligen sitt kontor i Parkeringshuset Druvan och det är omöjligt att parkera utanför). Värre blev det när kvinnan bakom glaset pratade med en annan kund om SMS-betalning av parkering och aldrig blev klar. Till slut hämtade hon en annan tös som tog emot nycklarna *pust* och jag hade ingen böter på bilen när jag kom...

image209

Jag ringde Martina och sa att jag var på väg till henne med Kattburen, svängde ut på hamngatan och Jonzon kände att något var på G när vi kom till Tannefors... Och emot oss kom en osminkad, lätt rödhårig tjej som inte ville vara med på bild. Men Jonzon fick en puss på nosen och så tog hon den blågröna buren och vände hemåt igen.

image208 image210 image211

Innan jag kom hem igen hade jag hunnit lämna Hitch Hikers-flaggan till Anna. Väl hemma tog jag en svängom med dammsugaren innan jag bloggade lite igen och åt lite mat. En konstig kombination; köttfärssås och potatisgratäng. Ja, jag tog det som var närmast i frysen *he, he*

image212 image214 image213

Jonzon var lite deppig och låg nära min väskor som inventerades efter maten. Hade ett par ändringar som skulle företas... Jag var ju tvungen att lägga ner min Zebra! Det kunde ju bli aktuellt med en Pez.moment!
Han stod och tittade ut över hustaken en sista gång så jag fick vädja till hans guppande huvud att hoppa ner i väskan istället.

image215


Efter maten blev jag lite sugen på en kopp kaffe. Det skulle ju dröja innan jag kunde få njuta av min termosmugg svenskt kaffe. Och så blev jag lite sugen på mörk choklad med apelsinkross så det fick bli en sådan till.

image216


Men det där med kaffedrickande blev det inte så mycket med. Var tvungen att lägga energi på att betala mina räkningar. Denna månad kostade de mig över 17.000 kronor. Det var inget roligt, ni. Även om tre tusen av dem var för Företagets räkning... *sörjer*
Men det är ju ingen idé att deppa för DET. Jag hade ju fått inviga mitt ica-kort. Har skaffat ett bankkort och bytt lönekonto från Swedbank. Får ju BONUS här!!! Även på det jag inte handlar på Ica eller Statoil med en halv poäng per krona. Splendido!!! Och för första gången någonsin hade jag en bonuscheck på 100:- att använda häromdagen när jag handlade på Maxi. DET känns ju jämrans trevligt!!!

image217























Och nu var det dags att lämna Vasavägen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0