15 januari. Ny jacka!


Ja, det är fantastiskt vad tiden försvinner iväg! Och roligt är det, tycker jag. Det betyder ju att man har ett kul liv, eller hur? (För inte har det väl med åldern att göra???)

 

Denna dag skulle jag vara ledig och bestämde mig för att skjutsa Milla till Elgiganten och sin praktik för att gå lite på IKANO.

Det kändes väldans lyxigt att lunka ( för det är ju så jag föredrar att gå även till vardags. Varför stressa?) runt bland affärer och inte veta riktigt vad man ska ha. Det enda jag hade skrivit in i mobilen - för det är där jag skriver in mina kom-i-håg-listor numera - var att jag skulle köpa en jacka till resan och kolla på minneskort till min mobil.

 

 

image132

 

 

Så jag spatserade runt i sakta mak. Provad lite jackor här och där men fastnade inte för någon så där DIREKT. Då bestämde jag mig för att åka till stan istället. Och så fick det bli!

Parkerade på Baggen och vandrade 'gate upp och gate ner'.


En jacka jag hade titta på i flera omgångar tidigare, dels till ordinarie pris, dels till reapris såldes nu med 70% rabatt! (Den fanns visserligen på Ikano men bara i små storlekar.)


Men Åh... där gick en ANNAN tjej i provrummet med den SISTA jackan i min storlek!!!!!!!!!! Jag smög runt bland ställningarna på BikBok och låtsades vara intresserad av annat *jag VET-pinsamt * men insåg snart att hon hade många att prova i provrummet och misstänkte att hon skulle välja DEN!

 

För att inte verka mer suspekt än jag redan gjort -samt att göra pinan något mindre och ge mig chansen att hitta ett alterntiv - gick jag ur butiken. Tog en sväng på Cubus men där hängde bara jackor med fjompiga måsar på även om modellen var rätt. *Varför måsar på en vuxenmodell?*

 

Som ni förstår kunde jag inte släppa tanken på Jackan. Jag gick tillbaka till BikBok och fick, på långt håll, se en jacka som hängde lite slarvigt på galgen ? det var DEN! Jag fick lägga band på mig för att inte springa fram. Jag tog den sakta och typ släntrade nonchalant in i provrummet. Frågade personalen ?ska jag ta den här, tycker ni?? fast jag redan bestämt mig OCH ? slog till!

TÖNTvarning, helt klart! *orka* Men jag var INTE rationell i mitt handlande, skulle jag tro.

 

 

image133

 

 

Och så gick det till när JACKAN flyttade hem till min hall i väntan på att få följa med till till Egypten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0