15 februari - första dagen hemma - sjuk


image517


Scratch hängde med till Husläkaren på förmiddagen. Han hittade en kvadratmeter snöhög på Stora Torget i Linköping och passade på att göra en snöboll. Det var första gången han såg snö... så HAN tyckte det var roligt - det tyckte inte jag. Men å andra sidan var det den enda snön som fanns på marken så jag får väl vara tacksam för det.

Vi gick till apoteket och hämtade min medicin och jag fick ringa till Carro och säga att jag inte skulle komma till jobbet senare på kvällen. Jag var ordinerad vila ett par dagar så Penicillinet kunde göra verkan och aktivera mina vita blodkroppar. Det smärtade mig att få denna ordination men kände att jag skulle vara lite vuxen och lyssna till detta råd.

Jag hade tagit mina två första Dyxoferm på apoteket och mådde väldigt illa när jag kom innanför dörren och fick springa till toa direkt. Det visade sig att man rekommenderar att de tas i samband med mat och det hade jag inte fått veta på apoteket. Men, shit happens, och det gick över straxt.

För att glädja mig lite beställde jag och Milla varsin pizza och lite senare åkte jag och Martina till Max.
Så lite roligt fick jag ju denna dag. Och så hade jag ju 15 timmar inspelat på DVD:n att kolla ifatt. Men det var en massa konstigt inspelat. Vad sägs om en timmes fotbollsmatch mellan Turkiet och Sverige? Eller repriser på en serie som gått förra hösten? *fhiss* Men ett och annat avsnitt av CSI blev det iallafall!

image518

Framåt kvällen tände jag min aromalampa,  tog min hostmedicin och la mig med täcket över mig i soffan med Jonzon på huvudkudden och sov typ hela natten. Suvve! Imorgon är jag nog frisk, tänkte jag i min enfald.

image519





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0