21 december- Favvorestaurang funnen

Den ligger inne på en smal tvärgata från huvudgatan och ser oansenlig ut. Man måste liksom VETA att den ligger där. Och nu visste några det så vi gick dit på lunchen.

Jag valde ett tämligen säkert kort (Milla håller nog med ha ha) Pasta Bolognese. Supergott!

Daniella provade deras Tomatsoppa och Orsoyla testade deras Tonfisksallad. Alla var glada och mätta efter denna måltid. Pris för min måltid inklusive en flaska vatten: 7 pund!  Helt fantastiskt!

 Man kan säga att vi rensade tallrikarna...

 

Den här dagen fick jag ta ett paket från Adventskalendern och fick den här lilla söta burken som jag nu funderar på vad jag ska ha till. Det är ett saltkar egentligen men eftersom jag inte lagar mat... ja då får jag använda den till annat, tänkte jag.

Jag och Daniella hade suttit på kontoret hela dagen, hon med utflyktsstatistik och jag med mitt projekt. När vi var klara med jobbet vid halv nio på kvällen gick vi tillbaka till Restaurangen och den här gången tog jag in Tomatsoppan, Daniella testade Linssoppan och så delade vi på lammkotletter och bröd med Tahini (en vit sås baserad på kikärter). Och det var nog det bästa vi har ätit här sedan vi kom. Pris denna afton 47 pund för två personer.  Tallrikarna rensades en gång till.

Vi bestämde att beta av deras meny för det vi hade ätit hittills har varit helt suveränt och imorgon, efter workshopen KAN det nog bli ett besök här igen.

 

Och så hade jag lite tråkigt...

och roade mig själv lite grann... tur man har humor hihi

..

..

..

 

.

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0