5 april- vaniljsås på golvet

Per och Jonzon åkte till Nykil men själv gjorde jag inte så mycket på förmiddagen. Skulle jobba kväll...

Åkte in till stan och hämtade Martina. Vi åkte till Tornby och började på Maxi. Jag skulle köpa en paj och vaniljsås att ha med till Ann, Carros kompis, som vi skulle besöka i Norrköping på kvällen.

Hittade en hallon-blåbärspaj och tog deras butiksgjorda vaniljsås. Släntrade mot ostdisken där jag plötsligt får se att man får SMAKA idag!!!

 

image833

 

Jag blev lycklig och högg in på en bit fransk Brie och en Gorgonzola och avslutade provsmakningen med stark Prästost. Hittade billig karré och tog en förpackning - och kände hur jag förlorade kontrollen på platsförpackningen med vanlijsås. Och som i slow motion såg jag hur burken gjorde en volt i luften och landade på "huvudet" på golvet nedanför mig.    Himlar med ögonen

En mej-grej...

Gick till tjejerna i fiskdisken och bad att få lite städmaterial.

- Varför då, undrade de.

- Jag har tappat vanlijsås på golvet, svarade jag glatt för man har ju humor haha.

- JaHA, sa de, men det tar VI hand om.

- Näe, tyckte jag, det är ju JAG som har tappat burken då ska väl JAG städa iallafall.

De skrattade.

- Nej, det gör vi. Och så kom Torky fram och rengöringsmedel och när hon höll på som bäst riktar hon blicken mot mig och säger att jag får gå och ta en NY burk.

- Näe, sa jag återigen. Det kan jag väl inte.
- Jo, det är vår policy, sa hon. Olyckor händer alla.

SÅ TREVLIGT!!! Martina, som stod och skämdes och himlade med ögonen (måste vara något ärftligt det där), gick sedan snabbt mot utgångskassorna medan jag bar såsen med BÅDA händerna och Martina tog det andra. hahahaha.

 

 

image834

 

 

Skulle kolla på skor tänkte jag. Vi åkte till Skopunkten. Mycket skor har de men inga jag vill ha. Lite synd för man kan köpa 3 par och betala för 2 där. Vi fortsatte till IKANO. Gick lite där och där har ju Triumph öppnat en butik. Haha Ja, inte HOJEN Triumph utan underklädesTriumph. Gick in och bad att få en behå som passade mig och min nuvarande kroppshydda. Och straxt kom förslag på den jag köpte. Och jag tycker att jag ser ut som en mjölk ko. Mycket för att den är vit men också för att The boobs ser GIGANTISKA ut i den ASG .

 

Klockan gick fort men vi hann ta en Päronpaus vid bilen innan vi började åka till Carro.

 

image835

 

Stannade till och tankade på Hydro. Pris: 12.34 usch vart kommer det landa??? Nästan skönt att slippa bilen och kostnaderna snart...

 

Vi åkte till Norrköping nästan direkt när vi kom... och på väg till Carros bil får jag se att jag haft så himla bråttom att jag inte hade stängt locket vid tankningen.

 

image836

 

Jag visste bara vägen väldigt vagt och vi fick hoppa in och fråga en gång i en pressbyrå. Där fick vi också veta att vi kunde köpa Pizza i Navesta centrum, som låg närmast.

Martina och jag delade på en Gyrospizza, Carro tog (som vanligt) en gyrosrulle som hon delade och Nancy var sugen på en Calzone. Anne hade önskat sig en Quattro..

 

Kvällen blev jättetrevlig. Vi åt och satt och snackade om allt möjligt. Svenne, Annes assistent, kom och gjorde oss sällskap vid pajen. Carro provade Annes cykel men den var tyvärr för hög. Jag tog henne ändå på en tur på hojen och hon är fast bestämd att hitta en cykel som passar!

 

image837

 

Vi hade så trevligt att vi glömde bort tiden. Skjutsade hem Martina och vände min bil mot Rappet.

Blev utskälld av jonzon, tog ut honom helt kort. Milla satt som vanligt med WOW.

Per hade dukat fram tunnbrödsrullebitar och lite rött vin som jag tog framför TV:n innan jag gick och la mig, nöjd med dagen.


 


 


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0