30 april- Flyttat klart... typ

Började morgonen med att plocka ihop madrasser och släppa ut luften ur madrassen som har gjort mig sällskap på golvet. Faktum är att det har varit bekvämt sedan jag slängde på 4 tunna bäddmadrasser hehe.

 

Kokade kaffe och gjorde en fralla med blåmögelost och soltorkade tomater. Idag var det fest. Sista dagen med lägenheten kan man säga.

 

Såg andra och sista avsnittet på Secret smile som slutade som förväntat...

Och högg i med köket och näst sista delen- under skåpen. Nu var det bara bänkarna kvar.

 

Sen bestod dagen av att köra grejer till mamma, Rappet, Gärstad och Myrorna.

Martina och Henke hjälpte till att köra frysen på säckkärran och cykeln till mamma dessutom. Kändes skönt när det var klart. Martina och Henke tog sleven vi använder som dörrstopp och gick tillbaka till Vasavägen...

 

 

image810

 

 

 

Där bjöd jag barn och svärson på pizza innan vi fortsatte.


image811

Skjutsade snart hem Martina och Henke och åkte tillbaka hem och fortsatte... tills klockan blev runt 2. Då såg vi inte så mycket längre och Milla hade tjurat ihop lite för att jag bad henne städa sitt eget rum haha. Hon blev arg för att jag minsann inte hade bett henne om hjälp TIDIGARE med städningen. Haha. Roligt! Man måste alltså BE om hjälp ? de ser inte när man kan ERBJUDA sin hjälp. Nästan lite manligt hö hö.

När vi lämnade lägenheten var det fortarande en hel del grejer och städning kvar, alltså.
 

Så invaderade vi då Rappet för andra gången i våra liv. Stackars Per, kände vi, som är vän av ordning och reda. Nu kom Milla och jag ? och det blir genast rörigt.

Ja, det kommer nog bli en prövning för oss alla...


 


 


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0