1 april- En glömsk dag

Idag finns det inte en endaste bild. Jag glömde bort att ta kort på saker helt enkelt.

 

Frukost framför Godmorgon Sverige igen. Idag började jag äta var tredje timme och återupplivade minnen från förr (läs; ett år sedan).

Per och jag handlade på morgonen.

Åkte hem med varorna och vände tillbaka till stan. Åkte först till mamma. Upptäckte nämligen igårkväll att jag lämnat ifrån mig en låda för mycket. Alla papper till företagsdeklarationen LOL. Sen bar det av till bibblan och lånade om böckerna och därefter till Skäggetorp för att gå på kassaservice och banken. Trodde jag, ja. Vet ni att de stänger kl 13! SERVICE? Näe, inte alls. Det går utför med en svenska servicen...

Stack stället in huvudet på klädjätten och blev av med 47 spänn på hårsnoddar, spännen och kam. Man måste ju ha uppsatt hår så det är väl bara att gå hem och träna på det nu.
Löste också in min 25:- på FöreningsTriss jag köpte på senaste LHCmatchen. Tog en ny lott.

Hämtade sen Milla vid Universitetet idag också.

Vi åkte till Ikano och gick lite på Intersport där de hade 4 olika bikinis (ingen säsong för det än tydligen). Kollade in gympaskor också. Jag får ha såna till kostymshortsen. Och sandaler. Men jag hade för mig att marinblå ELLER vita var de enda som godkändes och det finns det ju inga... Gav upp och ska ta reda på hur hårt man håller på det.

Och NU - Varning för ytlighet!
Klev in på KICKS där jag gick fram och frågade efter den BÄSTA kajalen de hade ? och tösen frågar om jag vill ha en vattenfast. Perfekt, utropade jag. Jag betalar vad som helst! Men det räckte med 165:-. DEN ska jag prova imorgon. Som jag har letat efter något som motsvarar världens bästa läppstift som håller 12 timmar. Nu har jag hittat kajalen också LOL De produkterna kommer bli de enda delarna i min sminkrepertoar.

Vi åkte hem och lagade kycklingwok - alla ingredienser fanns hemma. haha


Tog senare under kvällenemot mail ifrån Samos' danska Destination Manager Philip. Fick utflyktsmanualer, info om ön och lite priser på vad saker kostar (samma priser som i Sverige ungefär suck)

På kvällen beställde jag mitt unformspaket. Blir nog JÄTTESNYGG, speciellt som jag har matchande glasögon. Wö! Dame Maria Graube haha




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0