22 december

Denna dag tillät jag mig att vara tämligen overksam och tillbringade dagen i soffan fram tills det var dags att åka till Carro för kvällspasset. Jag hade kvällen till ära hittat två spännande alkoholfria glöggsorter som jag tillsammans med en mjuk pepparkaka stoppat i en korg och tagit med mig. Det dröjde inte fem minuter förrän Silver (Carros katt) intog korgen som sin egen - detta storleken till trots, den matchade inte RIKTIGT *skrattar*.

image43

Tiden går fort när man har roligt, brukar man ju säga, och vips blev det dags för Nancy, som skulle vara kvällens chaufför, att ta ut Carros bil ur garaget för vi skulle på Restaurang Djingis Kahn och äta för att fira julen lite i förskott eftersom vi inte skulle ses förrän i mellandagarna igen.

image44


Nancy (t vä) och Carro (t hö) och jag gillar wokad och gärna kryddstark mat och vi plockade fatet fullt med mat och hällde på såser för glatta livet. Kan det bli bättre? Mmmmmmmmmmmmmmm!!!

Carro reagerar för starka, plötsliga ljud och kamerablixtar och det blev en del sådant under aftonen vilket gjorde kvällen väldigt spännande. Carro (som har CP) reagerar nämligen med att "spatta" och det betyder att armarna slår ut och kroppen spänner sig okontrollerat. För att få "hem" henne igen måste man öppna händerna och föra in armarna och hålla dem inne tills det går över helt. Detta hände väl typ tre gånger under kvällen och sista gången fick Nancy mata mig med Pannacottan 'hahahaha*. Tänk er själva! Där sitter tre personer där den första sitter och molhåller den som sitter i rullstolen och den tredje matar den första. *LOL*
Ja, när man är ute med Carro har man ALDRIG tråkigt, inte. Här skrattas det MYCKET, ska ni veta!

image45 image46

När vi hade tillbringat dryga tre timmar i restaurangen fick Nancy och Carro i uppdrag att skrapa varsin Femma-lott - dessvärre var båda utan vinst. Men jag tror inte de var så ledsna för det - vi konstaterade alla tre att vi hade haft en fantastiskt rolig kväll.Och jag är stolt och glad över att få kalla dessa tu för mina vänner!

Kvällen avslutades OERHÖRT spännande för när jag skulle åka hem så mötte jag TOMTEMOR!!! Hon berättade att hon hade fått rycka in för Tomten, som hade såååååååå mycket att göra, och att hon hade fått börja lite i förskott. Hon hade varit hemma hos Carro men inte hittat någon gran hemma hos dem utan lagt paketen under en buske utanför.

image49 Hon frågade mig om jag hade möjlighet att ringa och berätta det för dem, eftersom paketen nog inte mådde så bra ute... Och det gjorde jag självklart GENAST!
Ja, tänk vad man kan få vara med om, ni! *fniss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0